Τρίποντο εκτός έδρας η Μεντεγίν

Τρίποντο εκτός έδρας η Μεντεγίν

Άλλες Ομάδες

Κολομβία

Επέστρεψε στις νίκες η Νασιονάλ Μεντεγίν στο πρωτάθλημα Κολομβίας, κόντρα στην Όνσε Κάλδας εκτός έδρας με το επιβλητικό 0-3 και διατηρήθηκε στο -4 από την κορυφή.

Έχει και δύο ματς λιγότερα, καθώς αναβλήθηκαν λόγω Λιμπερταδόρες. Εκεί λοιπόν, εκμεταλλεύτηκε την αγωνιστική απραξία της Ουρακάν μετά το ατύχημα που είχε και πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην πρεμιέρα των ομίλων, με σκορ 0-2. Έπαιξε έξυπνα, είχε υπομονή στο παιχνίδι της και εν τέλει κατάφερε να προηγηθεί στο 44’. Δεν ανοίχθηκε στο δεύτερο και περίμενε μέχρι το 82’, όταν και «καθάρισε» το ματς δεύτερο γκολ. Τώρα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, για να κάνει βήμα πρόκρισης.

Έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα της προπόνησης και τέθηκαν στην διάθεση του κόουτς Ρουέδα, ο αμυντικός Αγκιλάρ και ο μεσοεπιθετικός Τόρρες (3/1), οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, αλλά όπως έδειξαν τα ξεπέρασαν. Σημαντική και η επιστροφή του οργανωτή και δημιουργού Γκέρα (3/3), ο οποίος δεν είχε παίξει κόντρα στην Ουρακάν λόγω τραυματισμού. Τώρα θα είναι στο αρχικό σχήμα.