Διαφήμιση

 

 

 

  • Gold: Με το "πακέτο Gold", αναρτούμε μία εικόνα με το λογότυπο σας σε ένα καρουζέλ στην Αρχική σελίδα της παρούσας ιστοσελίδας. Κλικάροντας πάνω στην εικόνα αυτή, ο επισκέπτης, ανακατευθύνεται προς μία σελίδα (στην ιστοσελίδα) www.futbolatino.gr όπου μπορεί να βρει όλες τις πληροφορίες σχετικά με την επιχείρηση σας: το όνομα ή διακριτικό τίτλο της, μία περιγραφή με κείμενο (χωρίς όριο στον αριθμό των λέξεων), μία μεγάλη αντιπροσωπευτική εικόνα στο πάνω μέρος της σελίδας, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας με την επιχείρηση σας: e-mail, ιστοσελίδα, σύνδεσμοι προς κοινωνικά δίκτυα που χρησιμοποιείτε επίσημα. Η τιμή του πακέτου αυτού είναι 150 Ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) για έναν χρόνο. 

 

  • Silver: Με την μεσαία φόρμουλα, ή "πακέτο Silver", η διαφήμιση της επιχείρησας σας θα εμφανίζεται στην ενότητα "Futbolatino" της ιστοσελίδας μας. Δηλαδή στην σελίδα "Σχετικά" της ιστοσελίδας μας. Η καταχώρηση σας, εμφανίζεται υπό την μορφή μίας στατικής εικόνας. Κάτω από την εικόνα αυτή, εμφανίζεται και το όνομα ή διακριτικός τίτλος της επιχείρησης σας, υπό την μορφή ενός συνδέσμου τον οποίο μπορεί να κλικάρει ο επισκέτπης. Κλικάροντας τον, ανακατευθύνεται προς την ιστοσελίδα του διαφημιζόμενου ή προς την επίσημη σελίδα του στο Facebook (ή προς οποιαδήποτε άλλη σελίδα). Η τιμή του πακέτου αυτού είναι 100 Ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) για έναν χρόνο. 

 

  • Bronze: Στην σελίδα ενός άρθρου σε μία από τις ενότητες "Κύριες ομάδες" - "Άλλες ομάδες" και "Πρωταθλήματα" της ιστοσελίδας μας, ο διαφημιζόμενος αποκτά μία καταχώρηση - διαφήμιση εφ' όρου ζωής η οποία εμφανίζεται κάτω από το άρθρο. Ο επισκέπτης βλέπει μία στατική εικόνα (φωτογραφία/εικόνα + λογότυπο διαφημιζόμενου) η οποία, κλικάροντας την τον ανακατευθύνει προς την ιστοσελίδα της επιλογής σας. Η διάρκεια είναι απεριόριστη, δεν λήγει μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και υπάρχει όσο θα υπάρχει και το άρθρο στην ιστοσελίδα μας. Η τιμή για αυτήν την καταχώρηση είναι 50 Ευρώ χωρίς ΦΠΑ. Η διαφήμιση αυτή μπορεί να γίνει και σε άρθρα που έχουν γραφτεί παλιότερα από την ημερομηνία στην οποία θα επικοινωνήσετε μαζί μας. 

 

  • Συνδυαστική φόρμουλα: Σε περίπτωση που θέλετε να διαφημιστείτε σε περισσότερα μέρη στην ιστοσελίδα μας, ή σε περίπτωση που έχετε κάποια άλλη ιδέα για μορφή συνεργασίας μαζί μας, θα χαρούμε πολύ να συζητήσουμε τις προοπτικές αυτές μαζί σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας πατώντας το παρακάτω κουμπί και στέλνοντας μας ένα μήνυμα με τα στοιχεία επικοινωνίας σας ώστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!