Στους 9 βαθμούς η Νασιονάλ

Στους 9 βαθμούς η Νασιονάλ

Άλλες Ομάδες

Κολομβία

Με τρεις νίκες και μια ήττα έχει ξεκινήσει τη χρονιά στο πρωτάθλημα της Κολομβίας η Νασιονάλ, η οποία βρίσκεται στην 5η θέση, αλλά με παιχνίδι λιγότερο.

Το ματς της περασμένης αγωνιστικής αναβλήθηκε, για να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα, για την πρεμιέρα της στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες. Στο πιο πρόσφατο που έδωσε, έχασε από την Ντεπόρτες Τολίμα με 2-0 εκτός έδρας. Έπαιξε με αρκετούς αναπληρωματικούς και μοιραία έφευγε ηττημένη. Αμφότερα τα γκολ, τα δέχθηκε στο δεύτερο μέρος. «Ήρθαμε για να πάρουμε τη νίκη. Δεν ακούμε αυτά που λένε για την Ουρακάν, περί αγωνιστικής απραξίας και τα λοιπά. Περιμένω να βγάλει αντίδραση μετά από όσα έγιναν», τα λόγια του κόουτς Ρουέδα.

Σημαντικές οι απουσίες των δημιουργικών χαφ Μανσινέλι Τόρες (3/1) και Γκέρα (2/1). Τον ρόλο οργανωτή θα αναλάβει ο Γκαρδένα, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα, μετά το πέρασμα του από την βραζιλιάνικη Ατλέτικο Μινέιρο. Δεν έχουν αναφερθεί περαιτέρω προβλήματα και οι συνθήκες δείχνουν ιδανικές για το θετικό αποτέλεσμα, με τα προβλήματα που έχει η Ουρακάν. Αρκεί να πάει υποψιασμένη.