Στη σέντρα η Ντεπορτίβο Κάλι

Στη σέντρα η Ντεπορτίβο Κάλι

Άλλες Ομάδες

Κολομβία

Eναρκτήριος αγώνας και για την Ντεπορτίβο Κάλι από την Κολομβία στη διοργάνωση και καλείται να αντιμετωπίσει το φαβορί του ομίλου Μπόκα Τζούνιορς.

Η Ντεπορτίβο διαθέτει ισχυρή έδρα στην οποία συνέτριψε την περασμένη Κυριακή την Ατλέτικο Ουίλα με σκορ 5-1 κάνοντας επίδειξη ισχύος και ξεδιπλώνοντας όλο το επιθετικό ταλέντο που διαθέτει. Ο βασικός επιθετικός της ομάδας Ράφαελ Μπορέ πέτυχε δύο τέρματα, βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερς και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και πάντα έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του στη σημερινή δύσκολη αναμέτρηση. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η άμυνα που παρέταξε ο προπονητής Κάστρο ήταν αρκετά συμπαγής και πλην του τέρματος που δέχθηκε ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική.

Στην εγχώρια λίγκα η Ντεπορτίβο Κάλι βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετρώντας 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα ενώ αξιοσημείωτο είναι πως διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος έχοντας πετύχει ως τώρα 13 τέρματα σε 5 αναμετρήσεις. Σήμερα απέναντι στη Μπόκα Τζούνιορς θα επιδιώξει να αναδείξει για ακόμη μια φορά τις επιθετικές της αρετές ούσα παράλληλα σε αμυντική επαγρύπνιση.