Χωρίς βαθμό στην Μπογκοτά

Χωρίς βαθμό στην Μπογκοτά

Άλλες Ομάδες

Περού

Η Σπόρτινγκ Κριστάλ δεν μπόρεσε να πάρει κάτι στο ματς με τη Σάντα Φε εκτός έδρας, καθώς ηττήθηκε με 3-0, με το τελικό σκορ να μην λέει όλη την αλήθεια.

Βρέθηκε να χάνει με 1-0 από το 10’, αλλά στη συνέχεια το πάλεψε για να ισοφαρίσει και αν ήταν λίγο πιο εύστοχη στη τελική προσπάθεια θα τα είχε καταφέρει. Στο δεύτερο μέρος και όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε τις γραμμές της, με αποτέλεσμα να δεχθεί άλλα δύο γκολ προς το φινάλε του ματς. Έχει μείνει με μόλις ένα βαθμό στον όμιλο και αν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλύτερο, τότε πρέπει να πάρει νίκη κόντρα στη Δε Στρόνγκεστ. Στο πρωτάθλημα μετράει δύο σερί νίκες, με την πιο πρόσφατη να είναι απέναντι στην Αλιάνζα με 4-1 εντός έδρας. Δεν δυσκολεύτηκε καθόλου, πήρε ψυχολογία και περιμένει τους Βολιβιανούς… αγριεμένη.

Ο κόουτς Ντελ Σόλαρα θα παρατάξει όπως όλα δείχνουν την ενδεκάδα που έπαιξε και στο πρωτάθλημα, μιας και δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα, ενώ είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του. Υπάρχει αισιοδοξία για τη νίκη και θέλει να εκμεταλλευτεί το καλό μομέντουμ που έχει δημιουργηθεί έπειτα από τις νίκες στο πρωτάθλημα. Πρέπει να προσέξει περισσότερο την άμυνα της.