Άφησε υποσχέσεις η Ντεπορτίβο Κάλι

Άφησε υποσχέσεις η Ντεπορτίβο Κάλι

Άλλες Ομάδες

Κολομβία

Ενθαρρυντική και ελπιδοφόρα η εμφάνιση της Ντεπορτίβο Κάλι στον πρώτο της αγώνα στον όμιλο και τελικό αποτέλεσμα 0-0 στην έδρα της κόντρα στη Μπόκα Τζούνιορς.

Αν και η κατοχή της μπάλας ήταν μοιρασμένη και το ίδιο και οι ευκαιρίες, η Ντεπορτίβο ήταν πιο απειλητική και θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ αν το δοκάρι δε σταματούσε την κορυφαία επιθετική της προσπάθεια. Σε ότι αφορά τα αμυντικά της καθήκοντα, η γραμμή που παρέταξε ο κόουτς Κάστρο ήταν συγκεντρωμένη και εξουδετέρωνε με ευκολία τις χλιαρές προσπάθειες των φιλοξενούμενων. Το 0-0 ωστόσο παρέμεινε μέχρι τέλους και οι Κολομβιανοί κρατάνε το βαθμό και την καλή εμφάνιση ως οδηγό για τη συνέχεια.

Στο πρωτάθλημα της Κολομβίας η Ντεπορτίβο αγωνίστηκε με αλλαγές την Κυριακή στην έδρα της Μεντεγίν όπου αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1. Η διαφορετική σύνθεση δείχνει πως προτεραιότητα είναι το Copa Libertadores και σήμερα θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για να φύγει με το τρίποντο από την έδρα της Μπολιβάρ. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν κι αυτό είναι κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Κάστρο.