Σημαντικό τρίποντο για τη Σάο Πάολο

Σημαντικό τρίποντο για τη Σάο Πάολο

Πρωταθλήματα

Copa Sudamericana

Τεράστιας σημασίας νίκη για την Σαο Πάολο μέσα στην έδρα της Κοριτίμπα κόντρα σε έναν αντίπαλο που "καιγόταν" για τους βαθμούς της παραμονής.

Στο φινάλε του ημιχρόνου βρέθηκε πίσω στο σκορ, σε ένα τετράλεπτο στα μισά της επανάληψης το γύρισε τούμπα. Αρχικά με τον Μιλιτάο στο 68' και λίγο αργότερα με αυτογκόλ παίκτη των γηπεδούχων. "Κλείδωσε" το Σουνταμερικάνα, ένα καλό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα ο επόμενος της στόχος. Υπό (τρομερές) προϋποθέσεις μπορεί να τερματίσει καόμη και στην 8η θέση όμως θα πρέπει συνδυαστικά να ηττηθούν τρεις ομάδες και η ίδια να κερδίσει απόψε τουλάχιστον με τρία τέρματα διαφορά.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός Τζούνιορ θα έχει ξανά στην διάθεση του τον χαφ Πέτρος που έλειψε την περασμένη αγωνιστική λόγω τιμωρίας. Ο Αργεντίνος επιθετικός Λούκας Πράτο (35/7, 5 ασίστ) αντιμετωπίζει ένα μυϊκό πρόβλημα και ίσως μείνει εκτός. Τραυματίας και ο έμπειρος χαφ Ερνάνες (19/9, 3 ασίστ) ενώ πάγια εκτός δράσης βρίσκονται οι μέσοι Νεμ (10/1) και Βιέιρα (9/0) καθώς και ο πορτιέρο Ριμπέιρο (20 συμμ.).