Σε καλό δρόμο το Μεξικό

Σε καλό δρόμο το Μεξικό

Πρωταθλήματα

Copa America

Έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το Κόπα Αμέρικα και δικαιώνει μέχρι στιγμής, όσους πίστευαν ότι είναι για ψηλά φέτος στη διοργάνωση.

Έχει τρομερή ποιότητα στο ρόστερ του το Μεξικό και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Πρώτα πήρε το ντέρμπι με την Ουρουγουάη στην πρεμιέρα και στο δεύτερο παιχνίδι δεν άφησε βαθμούς κόντρα στη Τζαμάικα, όπου επικράτησε με 2-0, ενώ θα μπορούσε να έχει σκοράρει και άλλα γκολ, βάσει ευκαιριών. Προηγήθηκε στο 18’ με τον Τσιτσαρίτο και «καθάρισε» το ματς με τον Περάλτα στο 81’. Πήρε την πρόκριση και τώρα θέλει και την πρωτιά στον όμιλο. Με νίκη ή ισοπαλία θα τα καταφέρει απέναντι στη Βενεζουέλα που έχει και αυτή έξι βαθμούς, αλλά το Μεξικό διαθέτει καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Επιστρέφει ο καλός μέσος Γκουαρδάδο (129/24), ο οποίος εξέτισε την ποινή του, αλλά ο κόουτς Οσόριο δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή του από την αρχή, καθώς αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού. Δίχως περαιτέρω προβλήματα. Άριστο το κλίμα στο εσωτερικό του Μεξικού, καθώς έφτασε τις 10 συνεχόμενες νίκες και τα 21 παιχνίδια συνολικά αήττητο. Με τον Οσόριο έχει μόνο νίκες.