Φοβερή η Μονάρκας

Φοβερή η Μονάρκας

Άλλες Ομάδες

Μεξικό

Εκανε μεγάλη εμφάνιση η Μονάρκας την περασμένη αγωνιστική στο ματς με τη Πούμας και πήρε εμφατική νίκη με 4-0 εντός έδρας.

Βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο 23’ με πέναλτι και λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους πέτυχε και δεύτερο γκολ. Άξιζε τη νίκη, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την τραγική αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων και πλέον είναι μια ανάσα από την παραμονή. Με νίκη δεν την νοιάζει τι κάνουν οι Τσιάπας. Αν φέρει ισοπαλία ή ηττηθεί θέλει μη νίκη των Τσιάπας. Αν κερδίσει και δεν κερδίσει η Τίγκρες που παίζει νωρίτερα, τότε εξασφαλίζει θέση στην οχτάδα. Διπλό το κίνητρο της λοιπόν σε αυτή την τελευταία αγωνιστική.

Οι οπαδοί της ακολούθησαν με πορεία μέχρι το αεροδρόμιο την αποστολή για να ντοπάρουν ψυχολογικά τους παίκτες της ομάδας και να τους δώσουν δύναμη για το δύσκολο εκτός έδρας ματς. Το σύνθημα δόθηκε: «Μέχρι την τελευταία μας πνοή για παραμονή». Το θετικό για τον κόουτς Ερνάντεζ, είναι ότι δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει στο «Μπανκομέρ».