Ρίβερ Πλέιτ, Φλαμένγκο, Λιμπερτάδ, Ντεπόρτες Τολίμα, Ιντερνασιονάλ, Σέρο Πορτένιο, Ουνιβερσιδάδ Κονσεπσιόν, Νασιονάλ Μοντεβιδέο, Παλμέιρας, Κρουζέιρο, Λίγκα ντε Κίτο

Ισοπαλία στη Λίμα για τη Ρίβερ Πλέιτ

Πρωταθλήματα

Copa Libertadores

Σέντρα στη φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες 2019!

Η κάτοχος του τίτλου Ρίβερ Πλέιτ φιλοξενήθηκε από την Αλιάνσα Λίμα στο Περού και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1), με εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ του 19χρονου μέσου Κρίστιαν Φερέιρα στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων. Στο «X» έμεινε και η φιναλίστ του περσινού τελικού Μπόκα Τζούνιορς, που πήρε 0-0 από τη Χόρχε Βίλστερμαν στη Βολιβία.

Αντίθετα, η Φλαμένγκο με γκολ του Γκαμπριέλ, που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμό από την ιταλική Ιντερ, πέρασε νικηφόρα από τη Βολιβία με αντίπαλο τη Σαν Χοσέ, όπως και η Παλμέιρας, που κέρδισε με 2-0 την Ζούνιορ ντε Μπαρανκίγια στην Κολομβία. «Διπλό» σημείωσε και η Κρουζέιρο στην Αργεντινή με αντίπαλο την Ουρακάν. Ο μέσος Ροντριγκίνιο, που ήρθε φέτος στη «ραπόσα» (Κρουζέιρο) πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Επίσης, η Λίγκα ντε Κίτο Ισημερινού δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Πενιαρόλ Ουρουγουάης, νικώντας με 2-0 στην «Κάσα Μπλάνκα», ενώ επιβλητική ήταν η επικράτηση (4-1) της Λιμπερτάδ Παραγουάης εις βάρος της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα Χιλής. Εξάλλου, εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στο Κονσεπσιόν της Χιλής, όπου η τοπική Ουνιβερσιδάδ λύγισε την αντίσταση της Σπόρτινγκ Κριστάλ Περού, σκοράροντας το 5-4 στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον 29χρονο διεθνή επιθετικό Πατρίσιο Ρούμπιο, που πέτυχε «πόκερ» τερμάτων!

Εξάλλου, με το «δεξί» ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους η Ιντερνασιονάλ Βραζιλίας, που επιβλήθηκε 1-0 της Παλεστίνο στη Χιλή, η Σέρο Πορτένιο Παραγουάης, που πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 στη Βραζιλία εις βάρος της Ατλέτικο Μινέιρο και η Νασιονάλ Μοντεβιδέο που επικράτησε με το ίδιο σκορ της Ζαμόρα στη Βενεζουέλα.

Συνοπτικά η 1η αγωνιστική

Μελγκάρ - Σαν Λορένσο 0-0

Γοδόι Κρους - Ολίμπια 0-0

Σαν Χοσέ - Φλαμένγκο 0-1 (60’ Γκαμπριέλ)

Λιμπερτάδ - Ουν. Κατόλικα 4-1 (1’ και 4’ Μαρτίνες, 74’ Μπαρέιρο, 90’+4 Κούγκο - 38’ πεν. Οέντ)

Ντεπόρτες Τολίμα - Ατλ. Παραναένσε 1-0 (30’ Μπανγκουέρο)

Χόρχε Βίλστερμαν - Μπόκα Τζούνιορς 0-0

Παλεστίνο - Ιντερνασιονάλ 0-1 (83’ Ραφαέλ Σομπίς)

Ατλ. Μινέιρο - Σέρο Πορτένιο 0-1 (78’ Τσουρίν)

Ουν. Κονσεπσιόν - Σπόρτινγκ Κριστάλ 5-4 (45’+2 και 51’ και 81’ και 90’+3 Ρούμπιο, 72’ Ορεγιάνα - 55’ Γκονζάλες, 59’ και 87’ Παλάσιος, 85’ Ερέρα)

Αλιάνσα Λίμα - Ρίβερ Πλέιτ 1-1 (31’ Μανσανέντα - 90’+3 Φερέιρα)

Ζαμόρα - Νασιονάλ Μοντεβιδέο 0-1 (24’ Μπεργκέσιο)

Ζούνιορ - Παλμέιρας 0-2 (11’ Γκουστάβο Σκάρπα, 90’+2 Μάρκος Ρότσα)

Σεντράλ - Γκρέμιο 1-1 (2’ Ζαμπέντρι - 13’ Εβερτον)

Ουρακάν - Κρουζέιρο 0-1 (30’ Ροντριγκίνιο)

Λίγκα ντε Κίτο - Πενιαρόλ 2-0 (25’ Φρέιρε, 82’ Αγκίρε)

Ντεπορτίβο Λάρα - Εμελέκ 0-0

  • Σαν Χοσέ - Φλαμένγκο
    Σαν Χοσέ - Φλαμένγκο
  • Ζούνιορ - Παλμέιρας
    Ζούνιορ - Παλμέιρας
  • Λίγκα ντε Κίτο - Πενιαρόλ
    Λίγκα ντε Κίτο - Πενιαρόλ