Γκέλες οι πρωτοπόροι

Γκέλες οι πρωτοπόροι

Άλλες Ομάδες

Μεξικό

Μακριά από τη νίκη έμειναν οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας στο Κλαοσούρα 2018 του Μεξικό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα, στο τοπικό ντέρμπι της πόλης του Μεξικό η Πούμας υποδέχθηκε την Κλουμπ Αμέρικα, η οποία απέσπασε ισοπαλία χωρίς γκολ (0-0). Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ουνιβερσιδάδ έχει να κερδίσει τους “Αετούς” από το Τορνέο Απερτούρα 2015, ενώ την ίδια στιγμή οι τελευταίοι παραμένουν αήττητοι στο “Ολίμπικο Ουνιβερσιτάριο” από το 2011! Πάντως, οι γηπεδούχοι με τον βαθμό που πήραν παρέμειναν στην κορυφή της κατάταξης, χωρίς να έχουν χάσει παιχνίδι.

Αυτό ισχύει και για τη Λεόν που έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από το γήπεδο της Κρουζ Αζούλ, που ψάχνει ακόμα την πρώτη εντός έδρας νίκη της μέσα στο 2018. Εξάλλου, τους 6 πόντους στη βαθμολογία έφτασαν η Σάντος Λαγκούνα και η Πουέμπλα. Η πρώτη λύγισε την αντίσταση της Μορέλια με το 5ο τέρμα στο πρωτάθλημα του 26χρονου επιθετικού Ντζανίνι Ταβάρες, που είναι διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήριο, ενώ η δεύτερη επιβλήθηκε 2-0 της Βερακρούζ. Μετά και από αυτή την ήττα οι “κόκκινοι καρχαρίες” παρέμειναν ουραγοί στην ειδική βαθμολογία με τις ομάδες που υποβιβάζονται από τη μεγάλη κατηγορία.

Από εκεί και πέρα, το πρώτο τους τρίποντο στο Κλαοσούρα 2018 πανηγύρισαν η Γουαδαλαχάρα και η Τολούκα. Η Κίβας επικράτησε με 3-1 στην έδρα της Νεκάξα, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού και του Λεβαδειακού Αλαν Πουλίδο να σημειώνει το πρώτο τέρμα των φιλοξενούμενων. Από την πλευρά τους, οι “κόκκινοι διάβολοι” κέρδισαν με 3-1 στο γήπεδο της Ατλας, που μείωσε προσωρινά το σκορ με τον πρώην μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λάτσιο Ράβελ Μόρισον.

Συνοπτικά η 3η αγωνιστική

Πουέμπλα - Βερακρούζ 2-0 (58’ Καβαλίνι, 66’ Ροντρίγκεζ)

Ατλας - Τολούκα 1-3 (47’ Μόρισον - 22’ Κανέλο, 27’ Κινιόνες, 90’ Σαμπουέσα)

Κερετάρο - Τίγκρες 0-0

Κρουζ Αζούλ - Λεόν 0-0

Μοντερέι - Τιχουάνα 0-0

Πατσούκα - Λόμπος 3-1 (10’ Σαγκάλ, 24’ πεν. Γιάρα, 40’ Αγκίρε - 48’ Ολβέρα)

Νεκάξα - Γουαδαλαχάρα 1-3 (45’+1 Γκονζάλες - 10’ Πουλίδο, 65’ Σισνέρος, 89’ Εντβιν Ερνάντεζ)

Πούμας - Αμέρικα 0-0

Σάντος Λαγκούνα - Μορέλια 1-0 (54’ Ντζανίνι)

  • Γκέλες οι πρωτοπόροι
    Γκέλες οι πρωτοπόροι
  • Γκέλες οι πρωτοπόροι
    Γκέλες οι πρωτοπόροι
  • Γκέλες οι πρωτοπόροι
    Γκέλες οι πρωτοπόροι
  • Γκέλες οι πρωτοπόροι
    Γκέλες οι πρωτοπόροι