Το απόλυτο η Αργεντινή

Το απόλυτο η Αργεντινή

Πρωταθλήματα

Copa America

Η Αργεντινή κατάφερε να κάνει το τρία στα τρία στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης, τερματίζοντας έτσι στην πρώτη θέση με συνολικό απολογισμό τερμάτων 10-1.

Το τρίτο και τελευταίο θύμα της "Σελέστε" ήταν η Βολιβία της οποίας επιβλήθηκε με σκορ 3-0, επιβεβαιώνοντας για ακόμη ένα παιχνίδι την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Μόλις στο 15ο λεπτό το σκορ ήταν 2-0 υπέρ της ομάδας του Μαρτίνο χάρη σε τέρματα των Λαμέλα και Λαβέτσι, ενώ στο 32' ο κεντρικός αμυντικός Κουέστα έγραψε το 3-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Στην επανάληψη και παρά την είσοδο του σταρ της ομάδας Μέσι, η συντήρηση δυνάμεων ήταν το πρωταρχικό μέλημα του Αργεντίνου τεχνικού που πλέον είχε το μυαλό του στη σημερινή αναμέτρηση στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης.

Ο Μαρτίνο στην τελευταία αναμέτρηση της ομάδας του δε χρησιμοποίησε τους Μασεράνο, Ρόχο και Φερνάντες, καθώς και οι τρεις βρίσκονται στα όρια τιμωρίας λόγω καρτών. Σήμερα όμως αναμένεται να επιστρέψουν στη βασική εντεκάδα, σε αντίθεση με τους Ντι Μαρία (81/19) και Παστόρε (27/2) που αμφότεροι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν.