Άφησε βαθμούς η Φλουμινένσε

Άφησε βαθμούς η Φλουμινένσε

Πρωταθλήματα

Copa Sudamericana

Κόντρα σε έναν τυπικά υποδεέστερο αντίπαλο, η Φλουμινένσε άφησε δυο πολύτιμους στην μάχη που δίνει για ένα πλασάρισμα στην πρώτη 12άδα του βαθμολογικού πίνακα.

Μάλιστα η Κοριτίμπα "πάγωσε" το "Μαρακανά" με τον Βερλέι λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Μέχρι το 60' της αναμέτρησης κατάφεραν οι γηπεδούχοι να γυρίσουν το ματς, αρχικά με αυτογκόλ και εν συνεχεία με τον Ντουράδο να διαμορφώνει το 2-1 (σε διάστημα τριών λεπτών, 55'-57' τα γκολ). Βαδίζοντας προς το τελευταίο 20λεπτο οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2 έχοντας την ευκαιρία μέχρι το τέλος να πάρουν ακόμη και το διπλό. Με τον βαθμό παρέμεινε 12η, οριακά λίγο πιο πάνω από την Ατλέτικο Παρανανένσε.

Δυο πολύ σημαντικά προβλήματα καλείται να διαχειριστεί ο τεχνικός Μπράγκα καθώς είναι τιμωρημένοι ο ταχύτατος εξτρέμ Σορνόζα (11/2, 17/2 συνολικά φέτος) και ο έμπειρος επιθετικός Ντουράδο (28/17, 2 ασίστ). Θα φανεί στο γήπεδο η απουσία του παίκτη που έχει σκοράρει 17 τέρματα φέτος με την "Φλου", στην θέση του αναμένεται να αγωνιστεί ο Πέδρο. Σταθερά εκτός ο εξτρέμ Μαρκίνιος (11/0) και ο χαφ Ρίτσαρντ (8/0).