Απέτυχε η Τιχουάνα

Απέτυχε η Τιχουάνα

Άλλες Ομάδες

Μεξικό

Δεν κατάφερε η Τιχουάνα να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα, καθώς ηττήθηκε με 3-2 στην έδρα της Πουέμπλα, έπειτα από ένα εξαιρετικό ματς, με καλό ρυθμό και ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Βρέθηκε να χάνει με αυτογκόλ μόλις στο πέμπτο λεπτό και μισή ώρα αργότερα ήρθε και δεύτερο γκολ από τους γηπεδούχους. Κατάφερε στο 37’ να μειώσει σε 2-1, αλλά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έγινε το 3-1. Μπήκε δυνατά στο δεύτερο και μείωσε εκ νέου σε 3-2 στο 47’. Πίεσε για την ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφερε. Έδειξε να έχει κενά στην άμυνα. Στο κύπελλο ήρθε «συντριβή» από τους Λόμπος με 4-0 εκτός έδρας, σε ένα ματς που αγωνίστηκε με ανάμεικτη ενδεκάδα.

Θέλει να δώσει συνέχεια στις εντός έδρας επιτυχίες, καθώς στο περασμένο τουρνουά ήταν πολύ κακή μπροστά στο κοινό της. Δεν έχουν αναφερθεί εκ νέου προβλήματα για τον κόουτς Ερέρα, ο οποίος ξέρει ότι η ομάδα του έχει πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι σε μια ομάδα που πάει για να κατακτήσει το Απερτούρα. Δεν αναμένεται να ανακατέψει την «τράπουλα», καθώς θέλει να βρει ομοιογένεια η ομάδα του.