Ατλέτικο Νασιονάλ, Atlético Nacional

Αβαντάζ για την Ατλέτικο Νασιονάλ

Άλλες Ομάδες

Κολομβία

Σέντρα στα πλέι - οφ της Liga BetPlay 2020 στην Κολομβία.

Η Ατλέτικο Νασιονάλ φιλοξενήθηκε από την Αμέρικα στο Σαντιάγκο ντε Κάλι και έφυγε με τη νίκη (1-2), αποκτώντας προβάδισμα για την πρόκριση στους «4», με δεδομένο ότι η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην έδρα της. Σκόρερ των δύο τερμάτων των νικητών ήταν ο 33χρονος επιθετικός Τζέφερσον Ντούκε, ο οποίος έφτασε συνολικά τα 9 τέρματα σε 15 συμμετοχές στη διοργάνωση. Αβαντάζ, ενόψει του επαναληπτικού απέκτησε και η Ντεπορτίβο Πάστο, που υποδέχτηκε τη Σάντα Φε και επικράτησε με σκορ 1-0. Να σημειωθεί, ότι η «φουέρτσα τρικολόρ» (Πάστο) παραμένει αήττητη ως γηπεδούχος, απέναντι στην Ιντεπεντιέντε (Σάντα Φε) από το 2016.

Τον παράγοντα έδρα εκμεταλλεύτηκε στο πρώτο ματς η Τζούνιορ, που επιβλήθηκε 1-0 της Ντεπόρτες Τολίμα στην Μπαρανκίγια. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο 27χρονος διεθνής επιθετικός Μιγκέλ Μπόρχα, ο οποίος έφτασε συνολικά τα 12 γκολ σε 20 συμμετοχές στη Liga BetPlay 2020. Αντίθετα, στην Μπογκοτά η Λα Εκιδάδ παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 στην Ντεπορτίβο Κάλι και οι δύο ομάδες άφησαν «ανοιχτούς λογαριασμός» ενόψει της ρεβάνς.

*Στη Liga BetPlay 2020 οι 8 πρώτες ομάδες της κατάταξης προκρίνονται στα πλέι - οφ για τον τίτλο. Εκεί, παίζουν διπλά ματς (εντός - εκτός έδρας), σε μορφή προημιτελικών, ημιτελικών και τελικών. Οι υπόλοιπες ομάδες στις θέσεις 9-20 θα χωριστούν σε 3 ομίλους των 4 συλλόγων και θα δώσουν 3 ματς έκαστος. Οι νικητές των γκρουπ και ο 2ος καλύτερος στη βαθμολογία από τους τρεις ομίλους θα περάσουν στους «4» και από εκεί στους τελικούς, με έπαθλο τη συμμετοχή στο Κόπα Σουνταμερικάνα 2021.

Η προημιτελική φάση

Λα Εκιδάδ - Ντ. Κάλι 1-1 (89’ Κάστρο - 2’ Βελάσκες)
Ντ. Κάλι - Λα Εκιδάδ 28/11

Αμέρικα ντε Κάλι - Ατλ. Νασιονάλ 1-2 (38’ πεν. Ράμος - 45’+3 πεν. και 87’ Ντούκε)
Ατλ. Νασιονάλ - Αμέρικα ντε Κάλι 28/11

Τζούνιορ - Ντ. Τολίμα 1-0 (24’ Μπόρχα)
Ντ. Τολίμα - Τζούνιορ 29/11

Ντ. Πάστο - Σάντα Φε 1-0 (16’ Μεντίνα)
Σάντα Φε - Ντ. Πάστο 29/11

  • Ντεπορτίβο Πάστο, Deportivo Pasto
    Ντεπορτίβο Πάστο, Deportivo Pasto
  • Λα Εκιδάδ, La Equidad
    Λα Εκιδάδ, La Equidad
  • Τζούνιορ, Junior
    Τζούνιορ, Junior