Θρίαμβος για την Κόλο Κόλο

Θρίαμβος για την Κόλο Κόλο

Κύριες Ομάδες

Χιλή

Το 2ο Σούπερ Καπ Χιλής στην ιστορία της κατέκτησε η Κόλο Κόλο.

Η "κατσίκε" ως περσινή πρωταθλήτρια αντιμετώπισε τη Σαντιάγκο Ουόντερερς, κάτοχο του Κυπέλλου, στο Σαντιάγκο της Χιλής, παρουσία 22.000 θεατών. Το παιχνίδι αποδείχθηκε "περίπατος" για την Κόλο Κόλο που σημείωσε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, "καθαρίζοντας" τον τελικό με συνοπτικές διαδικασίες. Το σκορ άνοιξε στο 28ο λεπτό ο 27χρονος διεθνής μέσος Οσκαρ Οπάσο, που είχε φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα των ηττημένων. Το 2-0 σημείωσε στο 39' ο 22χρονος μέσος Μπράιαν Βεχάρ, ενώ το 3-0 πέτυχε στο 45' ο 37χρονος μέσος Χάιμε Βαλντές, που αγωνίστηκε στην Ευρώπη με τις Λέτσε, Αταλάντα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Πάρμα.

Να σημειωθεί, ότι η Κόλο Κόλο έμεινε με 10 παίκτες στο 56' εξαιτίας αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του 20χρονου διεθνούς αμυντικού Γκαμπριέλ Σουάσο. Εξάλλου, η "κατσίκε" είχε κατακτήσει και το περσινό Σούπερ Καπ, εις βάρος της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα με σκορ 4-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ: Οριόν, Μπαρόσο, Οπάσο, Ζαλντίβια, Κάμπος, Ορεγιάνα (73' Μπέριος), Σουάσο, Βαλντές (78' Βιλανουέβα), Μπαέσα, Βεχάρ, Παρέδες (90' Προβόστε).

Σ. ΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ: Καστεγιόν, Λούνα, Βαλενζουέλα (65' Κάστρο), Σερέσο, Λόπες, Γκαρσία, Βιότι, Μεντέλ, Κουάντρα (81'Ριβέρα), Γκουτιέρεζ, Σότο (65' Γκόμεζ).

  • Θρίαμβος για την Κόλο Κόλο
    Θρίαμβος για την Κόλο Κόλο
  • Θρίαμβος για την Κόλο Κόλο
    Θρίαμβος για την Κόλο Κόλο