Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά

Αγωνιστική των ντέρμπι

Τρία δυνατά ντέρμπι, σε Σάο Πάολο, Μπέλο Οριζόντε και Φορταλέζα διεξάγονται τη 13η αγωνιστική στο Μπραζιλεϊράο Α’ 2019.

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

1129 ΧΛΜ.

Την Τρίτη η Φλουμινένσε επικράτησε 3-1 της Πενιαρόλ και προκρίθηκε στους «8» του Σουνταμερικάνα. Μετράει 6 συνεχόμενα «G/G». Στην προημιτελική φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες θα βρεθεί η Ιντερνασιονάλ. Αγνοεί το «διπλό» σε επίπεδο Serie A στις 13 (0-6-7) πιο πρόσφατες εκτός έδρας υποχρεώσεις της.

G/G


ΣΕΑΡΑ - ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ

Η Σεαρά ήταν απογοητευτική με την Ιντερνασιονάλ. Αντιμετώπισε 4 φορές φέτος τη Φορταλέζα και δεν κέρδισε κανένα ματς (0-2-2)! Ενα καλό ημίχρονο, το πρώτο, είχε απέναντι στην Κορίνθιανς η Φορταλέζα, μετά... «εξαφανίστηκε». Με Under ολοκληρώθηκαν και οι 4 φετινές αναμετρήσεις της με τη Σεαρά.

Under


ΣΑΝΤΟΣ - ΓΚΟΪΑΣ

865 ΧΛΜ.

Η καλύτερη σε απόδοση ομάδα στο πρωτάθλημα είναι τώρα η Σάντος. Το συνολικό εντός έδρας ρεκόρ της με την Γκοϊάς είναι 11-8-4. Η τελευταία έπαιξε υπερσυντηρητικά απέναντι στην Ατλέτικο Μινέιρο. Κράτησε ανέπαφη την εστία της για 2ο σερί ματς για πρώτη φορά από τις 3/2.

1


ΜΠΑΪΑ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

1210 ΧΛΜ.

Είναι ντεφορμέ η Μπαΐα και ο βαθμός στο Σαπεκό είναι επιτυχία. Εχει ρεκόρ 0-1-3 από το 2014 κόντρα στη Φλαμένγκο. Η «Φλα» προκρίθηκε στους «8» του Κόπα Λιμπερταδόρες. Πολλές οι απουσίες για τους φιλοξενούμενους. Προέρχονται από 5 συνεχόμενα Under μακριά από το γήπεδό τους.

Under


ΑΒΑΪ - ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

751 ΧΛΜ.

Δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό της Σάντος η Αβαΐ και ηττήθηκε δίκαια. Εχει 1 γκολ υπέρ στις 6 τελευταίες αγωνιστικές. Αποκλείστηκε από το Κόπα Σουνταμερικάνα η Μποταφόγκο. Παραμένει αήττητη στις 4 (3-1-0) πιο πρόσφατες επισκέψεις της στην Πολιτεία της Σάντα Καταρίνα (έδρα της Αβαΐ).

Under


ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ - ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ

Στους «8» του Κόπα Σουνταμερικάνα προκρίθηκε η Ατλέτικο Μινέιρο. Εχει αντιμετωπίσει 5 φορές τη φετινή σεζόν την Κρουζέιρο με απολογισμό 1-2-2. Η τελευταία αποκλείστηκε μεσοβδόμαδα από τη συνέχεια του Κόπα Λιμπερταδόρες. Δεν έχει βρει δίχτυα στις 6 πιο πρόσφατες υποχρεώσεις της σε όλες τις διοργανώσεις!

Under


ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ

Την Πέμπτη η Κορίνθιανς αντιμετώπισε τη Μοντεβιδέο Ουόντερερς για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Φέτος, κέρδισε 1-0 την Παλμέιρας στο Πολιτεικό πρωτάθλημα. Η «βερντάο» (Παλμέιρας) προκρίθηκε μεσοβδόμαδα στους «8» του Κόπα Λιμπερταδόρες. Με Under έχουν ολοκληρωθεί τα 6 πιο πρόσφατα ντέρμπι της με την «τιμάο» (Κορίνθιανς).

Under


ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ - ΑΛΑΓΚΟΑΝΟ

1281 ΧΛΜ.

*Το παιχνίδι διεξάγεται στην Πολιτεία Εσπίριτο Σάντο, εξαιτίας εργασιών στο «Σάο Ζανουάριο». Η Βάσκο ντα Γκάμα πήρε έναν παλικαρίσιο βαθμό στο γήπεδο της Παλμέιρας. Επιτυχία για την Αλαγκοάνο το 0-0 με την Γκρέμιο. Εχει ένα γκολ υπέρ στα 7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

2-3 γκολ


ΓΚΡΕΜΙΟ - ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

353 ΧΛΜ.

Την Πέμπτη η Γκρέμιο αντιμετώπισε τη Λιμπερτάδ στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Το εντός έδρας ρεκόρ της στα 7 πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο Πόρτο Αλέγκρε είναι 6-1-0. «Κόλλησε» με αντίπαλο την Μπαΐα η Σαπεκοένσε. Με «2-3 γκολ» έληξαν τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

1