Μονάρκας - Τολούκα
Προγνωστικά
Μεξικό

Με ώθηση από το Απερτούρα η Μονάρκας

Σέντρα στο Τορνέο Κλαοσούρα 2020 του Μεξικό!

Ο ΑΓΩΝΑΣ

ΜΟΝΑΡΚΑΣ - ΤΟΛΟΥΚΑ (05:00 ξημ. Σαββάτου)

167 ΧΛΜ.

* Α’ ΓΥΡΟΣ: ΤΟΛΟΥΚΑ - ΜΟΝΑΡΚΑΣ 0-2
ΜΟΝΑΡΚΑΣ: Εκανε μια εξαιρετική πορεία στο Τορνέο Απερτούρα 2020. Συγκεκριμένα, πήρε την 7η θέση στην κανονική περίοδο της διοργάνωσης με απολογισμό 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και 7 ήττες και στα πλέι - οφ, απέκλεισε τη Λεόν (3-3 και 2-1), αλλά τέθηκε νοκ - άουτ στην ημιτελική φάση από την Κλουμπ Αμέρικα (2-0, 2-0). Πλήγμα στα αγωνιστικά πλάνα του συλλόγου αποτελεί η αποχώρηση του πολύτιμου μέσου Εντισον Φλόρες (21/7) με προορισμό την Ντι Σι Γιουνάιτεντ των Η.Π.Α. Αντίθετα, η διοίκηση ενίσχυσε το ρόστερ με την απόκτηση του βετεράνου επιτελικού μέσου Χόρχε Βαλντίβια. Με G/G ολοκληρώθηκαν τα 5/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με την Τολούκα.
ΤΟΛΟΥΚΑ: Απογοήτευσε με την παρουσία της στο Τορνέο Απερτούρα 2020. Τερμάτισε στη 17η θέση της βαθμολογίας με απολογισμό 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 9 ήττες σε 18 αγωνιστικές. Η διοίκηση έλυσε τη συνεργασία της με τον Ρικάρντο Λα Βόλπε και τη θέση του στην τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Χοσέ Μανουέλ ντε Λα Τόρε, ο οποίος έχει εργαστεί και στο παρελθόν στο σύλλογο. Επιπλέον, έγιναν κινήσεις για να ενισχυθεί το ρόστερ, με πιο σημαντική την απόκτηση του 23χρονου, διεθνούς με τον Ισημερινό επιθετικού, Μάικλ Εστράδα, ο οποίος σημείωσε 20 γκολ σε συνολικά 33 εμφανίσεις με τη Μακαρά το 2019. Εχει συμπληρώσει 4 (0-1-3) σερί ματς στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη.

G/G

Η Μορέλια άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις στο πρώτο μισό της σεζόν και θα θελήσει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Αναγκασμένη να βελτιωθεί αρκετά είναι η Τολούκα, που έκανε αλλαγές στο ρόστερ της και ελπίζει σε μια καλύτερη πορεία στο νέο πρωτάθλημα. Θα προτιμήσω μια επιλογή από την κατηγορία των γκολ.


ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ: Αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική στο Τορνέο Κλαοσούρα 2020 του Μεξικό.