Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά

Γκολ και θέαμα η «Φλουζάο»

Η Φλουμινένσε, που υποδέχεται την Πενιαρόλ, μετράει 5/6 G/G εντός έδρας από τις 16/5.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ - ΖΟΥΛΙΑ

ΑΛΕΧΑΝΤΡΟ ΒΙΓΙΑΝΟΥΕΒΑ (33.938), ΛΙΜΑ

*Το παιχνίδι διεξάγεται στην έδρα της Αλιάνσα. Στο πρώτο ματς η Ζούλια «τιμώρησε» την επιλογή της Σπόρτινγκ Κριστάλ να παίξει αρκετά συντηρητικά. Με «2-3» γκολ ολοκληρώθηκαν και τα 4 (3 στο Κόπα Λιμπερταδόρες και 1 στο Σουνταμερικάνα) φετινά εντός έδρας παιχνίδια των Περουβιανών στη CONMEBOL. Με νίκη έκανε ντεμπούτο στο Τορνέο Κλαοσούρα 2019, η Ζούλια επικρατώντας 1-0 της Ζαμόρα. Με Under έληξαν τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας ματς της.

1

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΠΕΝΙΑΡΟΛ

ΜΑΡΑΚΑΝΑ (78.838), ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ

Στο πρώτο παιχνίδι η Φλουμινένσε ήταν περισσότερο αποτελεσματική από την Πενιαρόλ. Η «Φλουζάο» ήταν άτυχη στην ήττα από τη Σάο Πάολο, αν και δεν εκμεταλλεύτηκε σωστά την μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας. Μετράει 5/6 G/G εντός έδρας από τις 16/5. Το Σάββατο οι «καρπονέρος» (Πενιαρόλ) κέρδισαν 2-0 την Ντανούμπιο και έχουν ρεκόρ 2-1-0 στο Τορνεό Ιντερμέντιο. Σκόραραν στα 3/4 φετινά (3 Λιμπερταδόρες, 1 Σουνταμερικάνα) εκτός έδρας παιχνίδια τους για τη CONMEBOL.


G/G


ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ - ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

341 ΧΛΜ.

Η Ατλέτικο Μινέιρο ήταν καλύτερη στον αγώνα του Ρίο ντε Τζανέιρο και θα μπορούσε να πετύχει και περισσότερα γκολ. Την Κυριακή οι «ατλετικάνος» έμειναν στο 0-0 με αντίπαλο την Γκοϊάς. Παραμένουν αήττητοι στα 7 (4-3-0) τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις. Εχασε με 3-2 από τη Φλαμένγκο στο ντέρμπι η Μποταφόγκο. Με Over ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της στο πλαίσιο του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Under


ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ (ΕΚ) - ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ

ΟΛΙΜΠΙΚΟ ΑΤΑΟΥΑΛΠΑ (35.742) ΚΙΤΟ

Το ματς διεξάγεται σε υψόμετρο 2.850μ. Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψαν το πρώτο ματς οι γηπεδούχοι, ωστόσο σημείωσαν μόνο ένα γκολ. Η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα κέρδισε 2-1 τη Φουέρτσα Αμαρίγια και έφτασε τους 41 βαθμούς (13-2-4) στη Λίγκα Προ.  Με N/G ολοκληρώθηκαν τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο Σουνταμερικάνα. «Διπλό» για την Ιντεπεντιέντε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Προέρχεται, από 4/5 G/G μακριά από το γήπεδό της στο Σουνταμερικάνα.

Under