Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά
Μεξικό

Για τη 2η νίκη η Γουαδαλαχάρα

Στην έδρα της Πατσούκα δοκιμάζεται η Γουαδαλαχάρα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στο Τορνέο Κλαοσούρα 2020 του Μεξικό.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

ΠΑΤΣΟΥΚΑ - ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ (03:00 ξημ. Κυριακής)

490 ΧΛΜ.

ΠΑΤΣΟΥΚΑ: Ξεκίνησε με το... αριστερό τις υποχρεώσεις της στο Τορνέο Κλαοσούρα 2020, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την Πούμας στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Είχε καλή απόδοση κατά διαστήματα, αλλά οι αντίπαλοι αποδείχθηκαν περισσότερο αποτελεσματικοί, σημειώνοντας γκολ στο 25' (Σαουσέδο) και το 70' (Γκαρσία), ενώ η Πατσούκα μείωσε στο 90ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιάρα. Η διοίκηση προχώρησε στην απόκτηση του 33χρονου Αργεντινού τερματοφύλακα Οσκαρ Ουστάρι, ενισχύοντας περισσότερο το ρόστερ. Με N/G ολοκληρώθηκαν τα 3/4 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.  
ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ: Επιβεβαίωσε την ισχυρή υποψηφιότητά της για τον τίτλο στο Τορνέο Κλαοσούρα 2020, με τα 2-0 εις βάρος της Χουαρές στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Είχε εξαιρετική απόδοση και εκτός από τα γκολ των Βέγκα (34') και Μασίας (36') είχε τις ευκαιρίες στη διάρκεια του ματς για να σημειώσει και περισσότερα τέρματα. Την ίδια στιγμή, υπήρξαν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της διοίκησης για την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού Τσιτσαρίτο, ωστόσο το κόστος της πιθανής μεταγραφής κρίθηκε απαγορευτικό. Με G/G ολοκληρώθηκαν οι 4 πιο πρόσφατες εκτός έδρας αναμετρήσεις της στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.

Χ2

Υπολογίσιμο σύνολο η Πατσούκα, αλλά υστερεί σε ποιότητα της Γουαδαλαχάρα. Η τελευταία άφησε και καλύτερες εντυπώσεις στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Θα προτιμήσω τη «Διπλή Ευκαιρία» υπέρ των φιλοξενούμενων.


ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ: Αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική στο Τορνέο Απερτούρα 2020 του Μεξικό.