Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά
Παραγουάη

Ενισχύθηκε η Γκουαρανί

Σέντρα στο Τορνέο Απερτούρα 2020 της Παραγουάης με την Γκουαρανί να αντιμετωπίζει τη Σαν Λορένσο.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΣΟ (23:00)

8 ΧΛΜ.

ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ: Αποτελεί μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις στην Παραγουάη, έχοντας κερδίσει 11 φορές τον τίτλο, με πιο πρόσφατη το Τορνέο Κλαοσούρα 2016. Η διοίκηση του συλλόγου ενίσχυσε το ρόστερ με δύο έμπειρους επιθετικούς, τον 32χρονο διεθνή Ραούλ Μπομπαντίγια, που είχε αγωνιστεί τη σεζόν 2010/11 στον Αρη και τον 32χρονο, επίσης διεθνή Εντγκαρ Μπενίτες, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη Λιμπερτάδ. Πλήγμα αποτελεί η αποχώρηση του 28χρονου εξτρεμ Κλαούντιο Ακίνο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σέρο Πορτένιο. Με Over ολοκληρώθηκαν τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΣΟ: Γεμάτη... συγκινήσεις είναι η πορεία της από το 2015, όταν υποβιβάστηκε από την 1η κατηγορία. Ενα χρόνο αργότερα «έπεσε» στην 3η κατηγορία, αλλά το 2017 ανέβηκε ως πρωταθλήτρια, ενώ το 2018 κέρδισε την άνοδό της στην 1η κατηγορία ως 2η. Στόχος της και φέτος είναι να παραμείνει στην Πριμέρα Ντιβισιόν και αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις να διεκδικήσει και την έξοδό της στις διοργανώσεις της CONMEBOL. Τελευταία και μοναδική φορά που τα κατάφερε ήταν το 1999, όταν συμμετείχε στο Κόπα CONMEBOL, θεσμός που δεν διεξάγεται πλέον. Εχει συμπληρώσει 11 εκτός έδρας αναμετρήσεις χωρίς νίκη (5 ισοπαλίες / 6 ήττες).

1

Πιο ισχυρή η Γκουαρανί θα θελήσει να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, έχοντας απέναντι ένα βατό αντίπαλο, όπως η Σαν Λορένσο. Θα προτιμήσω την επικράτηση των γηπεδούχων.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ: Αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική στο Τορνέο Απερτούρα 2020 της Παραγουάης.