Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά

Δύο σπουδαία ντέρμπι

Δύο ντέρμπι (Βάσκο ντα Γκάμα - Φλουμινενσε, Ιντερνασιονάλ - Γκρέμιο) και ένα σπουδαίο ματς (Κορίνθιανς - Φλαμένγκο) ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στην Α' Βραζιλίας.

ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ

Η Βάσκο ντα Γκάμα δεν άξιζε, βάση απόδοσης να ηττηθεί στο Πόρτο Αλέγκρε. Για το Καριόκα 2019 επικράτησε δύο φορές (1-0, 1-0) της Φλουμινένσε. Η τελευταία με αρκετά λάθη στην άμυνα θα μπορούσε να χάσει από τη Σεαρά. Συμπλήρωσε 7 αναμετρήσεις χωρίς νίκη (0-4-3).

Under


ΜΠΑΪΑ - ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

966 ΧΛΜ.

Η Μπαΐα έχασε 1-0 από την Γκρέμιο και αποκλείστηκε στο Κύπελλο. Στα 13 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχει ρεκόρ 9-3-1. Ηττήθηκε με 2-0 στη ρεβάνς από την Ατλέτικο Μινέιρο η Κρουζέιρο, αλλά προκρίθηκε στο Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα μετράει 5/5 G/G εκτός έδρας.

1DNB


ΣΕΑΡΑ - ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

2370 ΧΛΜ.

Η Σεαρά κόντραρε τη Φλουμινένσε και μπορούσε τη νίκη. Με G/G ολοκληρώθηκαν οι 4/6 τελευταίες επισκέψεις Παουλίστας στην έδρα της για το πρωτάθλημα. Νοκ - άουτ από τη συνέχεια του Κυπέλλου Βραζιλίας τέθηκε η Παλμέιρας. Εχει συμπληρώσει 16 (8-8-0) εκτός έδρας ματς αήττητη στο πρωτάθλημα!

2


ΑΛΑΓΚΟΑΝΟ - ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

3540 ΧΛΜ.

Η Αλαγκοάνο δεν έδειξε βελτίωση κόντρα στην Κορίνθιανς και ηττήθηκε δίκαια. Δεν έχει κερδίσει την Ατλέτικο Παραναένσε σε 4 (0-2-2) συνολικά αναμετρήσεις τους. Οι Ατλετικάνος απέκλεισαν στα πέναλτι τη Φλαμένγκο για το Κύπελλο Βραζιλίας. Το εκτός έδρας ρεκόρ των Ατλετικάνος από τις 31/3 είναι 0-3-9.

G/G


ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΓΚΡΕΜΙΟ

ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ

Στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Βραζιλίας προκρίθηκε η Ιντερνασιονάλ. Τα τρία πιο πρόσφατα ντέρμπι με την Γκρέμιο ολοκληρώθηκαν με Under 1.5. Η τελευταία απέκλεισε μεσοβδόμαδα την Μπαΐα για τους «8» του Κυπέλλου. Με Under συνδυάστηκαν οι 7/9 πιο πρόσφατες επισκέψεις της στην έδρα της Ιντερνασιονάλ.

Under 1.5


ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΣΑΝΤΟΣ

342 ΧΛΜ.

Η Μποταφόγκο έπαιξε για να μην ηττηθεί κόντρα στην Κρουζέιρο και το κατάφερε, χωρίς να «ιδρώσει» ιδιαίτερα. Με Under ολοκληρώθηκαν τα 9/10 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Σπουδαία νίκη με καλή εμφάνιση για τη Σάντος απέναντι στην Μπαΐα. Μετράει 4/5 Under στα ισάριθμα τελευταία ταξίδια της.

Χ ημ.


ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ - ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

1894 ΧΛΜ.

Κέρδισε 2-0 την Κρουζέιρο, αλλά αποκλείστηκε στο Κύπελλο η Ατλέτικο Μινέιρο. Με Over ολοκληρώθηκαν οι 3/5 τελευταίες επισκέψεις ομάδων από την Πολιτεία της Σεαρά (έδρα της Φορταλέζα) στο γήπεδό της. Η Φορταλέζα ήταν αποτελεσματική απέναντι στην Αβαΐ. Με Under έληξαν τα 11/13 τελευταία παιχνίδια της.

2-3 γκολ


ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

361 ΧΛΜ.

Η Κορίνθιανς δυσκολεύτηκε με την Αβαΐ. Με N/G έληξαν τα 6/8 τελευταία ματς της ως γηπεδούχος με αντίπαλο τη Φλαμένγκο. Η τελευταία δεν συνεχίζει στο Κόπα ντο Μπραζίλ, μετά την ήττα στα πέναλτι από την Ατλέτικο Παραναένσε. Απέκλεισε (1-0, 1-0) τους Παουλίστας στο φετινό Κύπελλο.

Under


ΑΒΑΪ - ΓΚΟΪΑΣ

1216 ΧΛΜ.

Η Αβαΐ ήταν βελτιωμένη με τη Φορταλέζα, αλλά και πάλι δεν απέφυγε την ήττα. Συμπλήρωσε 100 μέρες χωρίς νίκη. Εκτοτε, έχει ρεκόρ 0-6-7. Για ένα μισάωρο άντεξε στο «Μαρακανά» απέναντι στη Φλαμένγκο η Γκοϊας. Με Over ολοκληρώθηκαν τα 6/8 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της.

2


ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

719 ΧΛΜ.

Θετικός ο βαθμός για τη Σάο Πάολο στο ντέρμπι με την Παλμέιρας. Συμπλήρωσε 8 παιχνίδια χωρίς νίκη (0-4-4) σε όλες τις διοργανώσεις. Ολα έληξαν Under. Η Σαπεκοένσε έχασε ένα «δικό» της παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο. Προέρχεται, από 8 σερί G/G στο Μπραζιλεϊράο Α' 2019.

N/G