Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά

Δεσπόζει το «Φλου» - «Φλα»

Σέντρα στην 8η αγωνιστική στο Μπραζιλεϊράο Α' 2019!

ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

1126 ΧΛΜ.

Η Βάσκο παρουσιάστηκε βελτιωμένη στο ντέρμπι, αλλά γνώρισε την ήττα. Αυτή αποτέλεσε την 7η αποτυχία της σε συνολικά 11 (1-3-7) αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις από τις 14 Απριλίου. Στο δεύτερο 45λεπτο «καθάρισε» την Αβαΐ η Ιντερνασιονάλ. Συμπλήρωσε έτσι, 7 ματς αήττητη (5-2-0) σε όλες τις διοργανώσεις από τις 8/5.

X


ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

339 ΧΛΜ.

Η Παλμέιρας παίζει στον «αυτόματο πιλότο» και μαζεύει νίκες. Ως γηπεδούχος σε επίπεδο Seria Α' προέρχεται από 16 σερί νίκες (οι 11/16 με N/G)! Την Τετάρτη η Ατλέτικο Παραναένσε επιβλήθηκε 1-0 της Φορταλέζα και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου. Εχει ρεκόρ 0-2-7 στα 9 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

1


ΓΚΡΕΜΙΟ - ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

3215 ΧΛΜ.

Οι απουσίες κόστισαν στην Γκρέμιο απέναντι στην Μπαΐα. Εχει ρεκόρ 5-0-0 ως γηπεδούχος απέναντι στη Φορταλέζα. Την Τετάρτη η τελευταία ηττήθηκε 1-0 από την Ατλέτικο Παραναένσε και αποκλείστηκε στο Κύπελλο. Δεν έχει κερδίσει σε 10 (0-3-7) επισκέψεις στην Πολιτεία Ρίο Γκράντε ντο Σουλ (έδρα της Γκρέμιο) σε επίπεδο Serie A'.

1+N/G


ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

3215 ΧΛΜ.

Την Τετάρτη η Κρουζέιρο απέκλεισε στα πέναλτι (3-1, 2-2 στο 90λεπτο) τη Φλουμινένσε για το Κύπελλο. Εχει απολογισμό 4-1-0 στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις της με την Κορίνθιανς ως γηπεδούχος. Την Τρίτη η Κορίνθιανς ηττήθηκε 1-0 από τη Φλαμένγκο και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Προέρχεται από 9 σερί Under.

Under


ΣΕΑΡΑ - ΜΠΑΪΑ

1028 ΧΛΜ.

Η Σεαρά άξιζε καλύτερης τύχης κόντρα στη Σάντος. Δεν έχει επικρατήσει τις Μπαΐα στις 5 (0-1-4) συνολικά τελευταίες αναμετρήσεις τους. Η «Μπαέα» έχει βρει ρυθμό και τις ταιριάζει το σχήμα με τα τρία αμυντικά χαφ που εφαρμόζει ο Ρόζερ Μασάδο. Μετράει 4 συνεχόμενες νίκες και 5 (4-1-0) ματς χωρίς ήττα.

G/G


ΑΒΑΪ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

489 ΧΛΜ.

Ενα ημίχρονο άντεξε απέναντι στην Ιντερνασιονάλ η Αβαΐ. Προέρχεται από 6/7 εντός έδρας Under σε όλες τις διοργανώσεις. Επιτυχία θα πρέπει να θεωρηθεί για τη Σάο Πάολο ο βαθμός απέναντι στην Κρουζέιρο, αφού η απόδοσή της κυμάνθηκε και πάλι σε χαμηλά επίπεδα. Παραμένει χωρίς νίκη εδώ και 5 (0-2-3) ματς.

Under


ΑΛΑΓΚΟΑΝΟ - ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

1671 ΧΛΜ.

Κακή εμφάνιση και δίκαιη ήττα για την Αβαΐ από την Ατλέτικο Μινέιρο. Με ισοπαλία και Under ολοκληρώθηκαν τα 4 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της με την Μποταφόγκο. Η τελευταία με μια φάση πήρε το τρίποντο στο ντέρμπι Καριόκα με τη Βάσκο. Με N/G ολοκληρώθηκαν οι 6 τελευταίες αναμετρήσεις της.

X


ΣΑΝΤΟΣ - ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ

512 ΧΛΜ.

Την Πέμπτη η Σάντος φιλοξένησε στο «Πακαεμπού» την Ατλέτικο Μινέιρο στη ρεβάνς για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Βραζιλίας. Σε επίπεδο πρωταθλήματος οι «σαντίστας» προέρχονται από 5 εντός έδρας αναμετρήσεις χωρίς ήττα (3-2-0). Με Over ολοκληρώθηκαν οι 4/5 πιο πρόσφατες εκτός έδρας εξορμήσεις των «ατλετικάνος» στο πλαίσιο του Μπραζιλεϊράο Α'.

X


ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ

Την Τετάρτη η Φλουμινένσε αποκλείστηκε στο Κύπελλο, κόντρα στην Κρουζέιρο. Σε τέσσερις αναμετρήσεις με τη Φλαμένγκο στο Καριόκα 2019 έχει απολογισμό 1-1-2 (3/4 με G/G). Την Τρίτη  η «Φλα» επικράτησε 1-0 της Κορίνθιανς και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου. Ως φιλοξενούμενη της Φλουμινένσε έχει ρεκόρ 7-3-1 από το 2015.

G/G


ΓΚΟΪΑΣ - ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

1209 ΧΛΜ.

Το παιχνίδι της Αβαΐ με την Κορίνθιανς την προηγούμενη αγωνιστική αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί μετά την ολοκλήρωση του Κόπα Αμέρικα. Προέρχεται από 3/5 εντός έδρας Over σε όλες τις διοργανώσεις. Η Σαπεκοένσε λύγισε στην ανωτερότητα της Παλμέιρας. Το εκτός έδρας ρεκόρ της στα 15 τελευταία ματς στο πρωτάθλημα είναι 2-3-10.

Under