Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά

Αφιλόξενη η Σάντος

Ρεκόρ 0-1-7 στις 8 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Σάντος έχει η Κορίνθιανς. Στην Μπραζίλια το Αλαγκοάνο - Φλαμένγκο.

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΓΚΡΕΜΙΟ

1126 ΧΛΜ.

Την Κυριακή η Μποταφόγκο επικράτησε κάνοντας ανατροπή στο σκορ της Αλαγκοάνο. Παραμένει αήττητη στα 10 (8-2-0) τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν είχε καλή απόδοση απέναντι στη Φορταλέζα η Γκρέμιο, αλλά στο τέλος επιβλήθηκε. Προέρχεται, από 4 συνεχόμενα N/G σε όλες τις διοργανώσεις και 4/5 Under.

Under


ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ - ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

1894 ΧΛΜ.

Η Φορταλέζα «πλήρωσε» την αποβολή του Οσβάλντο στο 71' στο ματς με την Γκρέμιο. Μετράει 6 σερί Under. Η Κρουζέιρο ήταν καλύτερη της Κορίνθιανς, αλλά ο τερματοφύλακας των Παουλίστας Βάλτερ διακρίθηκε με την απόδοσή του. Η «ραπόζα» (Κρουζέιρο) συμπλήρωσε έτσι 8 ματς σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη (0-4-4).

2


ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΜΠΑΪΑ

2305 ΧΛΜ.

Η Ιντερνασιονάλ έχασε από τη Βάσκο, έχοντας ένα απογοητευτικό πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο δέχτηκε και τα δύο γκολ. Μετράει 5 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες, ενώ είναι αήττητη σε 9 (7-2-0) ματς. Η Μπαΐα παρουσιάστηκε προσεχτική απέναντι στη Σεαρά και πήρε το βαθμό. Εφτασε τα 6 ματς χωρίς ήττα (4-2-0).

1


ΑΛΑΓΚΟΑΝΟ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

935 ΧΛΜ.

*Το παιχνίδι διεξάγεται στην Μπραζίλια για εμπορικούς λόγους. Η Αλαγκοάνο πάλεψε απέναντι στην Μποταφόγκο, αλλά έχασε το ματς στο τελευταίο δεκάλεπτο, δεχόμενη δύο γκολ. Προέρχεται από 6/7 εντός έδρας Under. Απογοήτευσε στο ντέρμπι με τη Φλουμινένσε η Φλαμένγκο, έχοντας ως κορυφαίο τον τερματοφύλακα Ντιέγκο Αλβες. Μετράει 4/5 εκτός έδρας Under.

2


ΣΑΝΤΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

55 ΧΛΜ.

Σε σχέση με τον αγώνα Κυπέλλου μεσοβδόμαδα, την Κυριακή η Σάντος ήταν περισσότερο αποτελεσματική απέναντι στην Ατλέτικο Μινέιρο. Αντιμετώπισε 3 φορές την Κορίνθιανς στο Παουλίστα 2019 με απολογισμό 1-1-1. Με κορυφαίο τον τερματοφύλακα Βάλτερ η Κορίνθιανς πήρε την ισοπαλία με την Κρουζέιρο. Συμπλήρωσε 10 συνεχόμενα Under σε όλες τις διοργανώσεις.

Χ2


ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ - ΣΕΑΡΑ

2191 ΧΛΜ.

Στην καλύτερη εμφάνισή της φέτος η Βάσκο πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα απέναντι στην Ιντερνασιονάλ. Μετράει 9 σερί «2-3 γκολ» εντός έδρας. Δεν κατάφερε να διασπάσει το αμυντικό «τείχος» της Μπαΐα η Σεαρά. Με G/G ολοκληρώθηκαν τα 4/6 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της σε επίπεδο Serie A.

G/G


ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

1059 ΧΛΜ.

Τη Δευτέρα η Σαπεκοένσε φιλοξενήθηκε από την Γκοϊάς. Με G/G ολοκληρώθηκαν οι 3/4 τελευταίες επισκέψεις Καριόκας (ομάδες από το Ρίο ντε Τζανέιρο) στην έδρα της. Εφερε 0-0 στο ντέρμπι με τη Φλαμένγκο η Φλουμινένσε, έχοντας καλύτερη απόδοση παρά τις απουσίες. Με Over ολοκληρώθηκαν τα 5/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

2-3 γκολ


ΓΚΟΪΑΣ - ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

973 ΧΛΜ.

Τη Δευτέρα η Γκοϊας υποδέχτηκε τη Σαπεκοένσε για την 8η αγωνιστική. Μετράει 4 συνεχόμενες νίκες ως γηπεδούχος απέναντι στην Ατλέτικο Παραναένσε, στο πλαίσιο όλων των διοργανώσεων. Καλή στο πρώτο, παθητική στο 2ο ημίχρονο με την Παλμέιρας η «φουρασάο» (Ατλ. Παραναένσε). Μετράει 10 συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια χωρίς νίκη (0-2-8).

2DNB


ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

491 ΧΛΜ.

Τα πολλά λάθη στο πρώτο 45λεπτο κόστισαν στην Ατλέτικο Μινέιρο την ήττα από τη Σάντος. Το εντός έδρας ρεκόρ της απέναντι στη Σάο Πάολο από το 2012 είναι 8-1-1. Οι Παουλίστας βρίσκονται σε αρκετά κακή κατάσταση και αυτό φάνηκε και απέναντι στη νεοφώτιστη Αβαΐ. Μετράνε 6 ματς χωρίς νίκη (0-3-3).

1


ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΑΒΑΪ

489 ΧΛΜ.

Η Παλμέιρας δυσκολεύτηκε αρκετά με αντίπαλο την Ατλέτικο Παραναένσε μέχρι να φτάσει στη νίκη με πέναλτι του Ραφαέλ Βέιγκα. Προέρχεται από 8 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Η Αβαΐ πήρε το βαθμό κόντρα στη Σάο Πάολο με έξυπνη τακτική και μεγάλη σοβαρότητα. Εχει ρεκόρ 0-1-6 στην έδρα της Παλμέιρας.

2-3 γκολ