Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά

Σέντρα στη 12η αγωνιστική

Με τις ρεβάνς στη CONMEBOL να ακολουθούν πολλές ομάδες ψάχνουν τη «χρυσή τομή» ανάμεσα στο πρωτάθλημα και τις διεθνείς διασυλλογικές διοργανώσεις.

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

361 ΧΛΜ.

Την Τρίτη η Παλμέιρας απέσπασε 2-2 από τη Γοδόι Κρουζ στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Συμπλήρωσε 4 ματς χωρίς νίκη (0-2-2) σε όλες τις διοργανώσεις. Αξιζε το τρίποντο στο ντέρμπι με τη Φλουμινένσε η Βάσκο ντα Γκάμα. Προέρχεται, από 7 (0-1-6) συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια χωρίς επιτυχία.

1


ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

361 ΧΛΜ.

Μεσοβδόμαδα η Φλουμινένσε πανηγύρισε σπουδαία νίκη (2-1) εις βάρος της Πενιαρόλ, για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Με G/G έληξαν οι 5/6 τελευταίες αναμετρήσεις της. Η Σάο Πάολο επέστρεψε στις νίκες ξεπερνώντας με επιτυχία το εμπόδιο της Σαπεκοένσε. Με Under ολοκληρώθηκαν οι 5 πιο πρόσφατες εξορμήσεις της.

X2


ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΣΕΑΡΑ

3215 ΧΛΜ.

Την Τετάρτη η Ιντερνασιονάλ επιβλήθηκε 1-0 της Νασιονάλ στο Μοντεβιδέο για το Κόπα Λιμπερταδόρες, με τον Πάολο Γκερέρο να σκοράρει στο 90ο λεπτό. Δίκαιη νίκη της Σεαρά απέναντι στην Παλμέιρας. Me Under συνδυάστηκαν και οι 5 επισκέψεις στην έδρα της Ιντερνασιονάλ για τη Serie A.

1


ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

821 ΧΛΜ.

Η Κρουζέιρο πήρε 0-0 από τη Ρίβερ Πλέιτ στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Συμπλήρωσε 4 ματς χωρίς να έχει βρει δίχτυα. Ηττα εντός έδρας με 1-0 από τη Μπόκα Τζούνιορς γνώρισε η Ατλέτικο Παραναένσε. Over ολοκληρώθηκαν οι 5/8 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις.

2DNB


ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ - ΜΠΑΪΑ

2151 ΧΛΜ.

Τέλος από τη Σαπεκοένσε ο προπονητής Νέι Φράνκο. Με G/G έληξαν τα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Κουρασμένη από το ματς Κυπέλλου με την Γκρέμιο εμφανίστηκε κόντρα στην Κρουζέιρο η Μπαΐα. Συμπλήρωσε 6 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη (0-3-3) σε όλες τις διοργανώσεις.

Under


ΣΑΝΤΟΣ - ΑΒΑΪ

462 ΧΛΜ.

Με επιθετικό ποδόσφαιρο η Σάντος επιβλήθηκε της Μποταφόγκο. Το εντός έδρας ρεκόρ της από τις 12/4 είναι 6-1-1. Προσπάθησε αρκετά με την Γκοϊάς η Αβαΐ, αλλά δεν είχε τον τρόπο να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων. Συμπλήρωσε 5 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς γκολ υπέρ στο πρωτάθλημα.

1


ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ

Η Φλαμένγκο έχασε 2-0 από την Εμελέκ στο Λιμπερταδόρες. Στο φετινό Πολιτειακό πρωτάθλημα (Καριόκα 2019) επικράτησε 2-1 της Μποταφόγκο, αλλά στο «Νίλτον Σάντος». Η «φογκάο» ηττήθηκε 1-0 από την Ατλέτικο Μινέιρο στο Σουνταμερικάνα. Το ρεκόρ της ως φιλοξενούμενη της «Φλα» από το 2014 είναι 1-2-6.

1


ΓΚΟΪΑΣ - ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ

667 ΧΛΜ.

Δε ρίσκαρε με την Αβαΐ η Γκοϊάς και πήρε το βαθμό. Από το 2008 το ρεκόρ της ως γηπεδούχος απέναντι στην Ατλέτικο Μινέιρο είναι 1-4-3. Οι «ατλετικάνος» κέρδισαν με 1-0 την Μποταφόγκο στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Με Over ολοκληρώθηκαν τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους.

1DNB


ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

2370 ΧΛΜ.

Η Φορταλέζα πήρε παλικαρίσιο βαθμό με την Ατλέτικο Μινέιρο. Παραμένει αήττητη στα 5 (3-2-0) τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Την Πέμπτη η Κορίνθιανς υποδέχτηκε τη Μοντεβιδέο Γουόντερερς για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Με G/G συνοδεύτηκαν οι 8/10 επισκέψεις της στην έδρα της Φορταλέζα από το 1973.

Under 1.5


ΑΛΑΓΚΟΑΝΟ - ΓΚΡΕΜΙΟ

2777 ΧΛΜ.

Η Αλαγκοάνο ήταν απογοητευτική με την Ατλέτικο Παραναένσε. Δεν έκανε αισθητή την παρουσία της στην επίθεση, ενώ η άμυνα υπέπεσε σε πολλά λάθη. Την Πέμπτη η Γκρέμιο υποδέχτηκε τη Λιμπερτάδ για το Λιμπερταδόρες. Επειδή ακολουθεί η ρεβάνς στην Παραγουάη ο Ρενάτο Πορταλούπι θα κάνει ροτέισον.

2