Ντεπορτίβο Κάλι, Deportivo Cali

Νίκες πλέι - οφ οι Ντ. Κάλι, Μιγιονάριος

Άλλες Ομάδες

Κολομβία

Πολύτιμες νίκες σημείωσαν η Ντεπορτίβο Κάλι και οι Μιγιονάριος στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Τορνέο Απερτούρα 2021 στην Κολομβία.

Συγκεκριμένα, η Ντεπορτίβο Κάλι «λύγισε» με 1-0 την αντίσταση της Ατλέτικο Νασιονάλ και ισοβαθμεί μαζί της στην κορυφή της κατάταξης με 31 βαθμούς. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο 29χρονος Ουρουγουανός επιθετικός Γκαστόν Ροντρίγκες. Νίκη ουσίας και γοήτρου πέτυχαν οι Μιγιονάριος, που κέρδισαν με 2-1 την Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε στο παραδοσιακό ντέρμπι της Μπογκοτά και με 30 πόντους βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας. Είναι αξιοσημείωτο, ότι οι «πρέσβεις» έκαναν ανατροπή στο σκορ με δύο γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, από τον 23χρονο φορ Ρικάρντο Μαρκές και τον 21ος ετών επιθετικό Γιάντερ Βαλένσια. Πάντως, παρά την ήττα στο ντέρμπι οι «αλμπιρόχος» (Σάντα Φε) παρέμειναν σε τροχιά πλέι - οφ, αφού είναι 3οι με 30 βαθμούς.

Εξάλλου, η Ντεπόρτες Τολίμα έφερε 0-0 με αντίπαλο την Ατλέτικο Μπουκαραμάνγκα, συμπλήρωσε 4 αγωνιστικές αήττητη και με 30 βαθμούς είναι 4η στην κατάταξη. Ισοπαλίες έφεραν και η Τζούνιορ, που είναι 7η με 29 πόντους και η Αμέρικα ντε Κάλι, που κατέχει την 8η θέση με 26 βαθμούς, τελευταία που εξασφαλίζει την παρουσία στα πλέι - οφ της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, οι «καρχαρίες» (Τζούνιορ) έμειναν στο 0-0, κόντρα στην Ντεπορτίβο Πάστο, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» (Αμέρικα) απέσπασαν 0-0 από τη Γιαγκουάρες ντε Κόρντομπα. Εν τω μεταξύ, η Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν παραχώρησε 2-2 στην Αλιάνσα Πετρολέρα, απέτυχε να κερδίσει για 3η συνεχόμενη αγωνιστική και διατηρήθηκε εκτός πρώτης 8αδας, κατέχοντας την 9η θέση με 26 πόντους.

Συνοπτικά η 18η αγωνιστική

Μεντεγίν - Αλ. Πετρολέρα 2-2 (9’ Ρέινα, 43’ Μιερ - 14’ Τόρες, 88’ αυτ. Καταβίντ)

Γιαγκουάρες - Αμέρικα ντε Κάλι 0-0

Ντ. Κάλι - Ατλ. Νασιονάλ 1-0 (40’ πεν. Ροντρίγκες)

Αγκιλας - Τσικό 0-3 (57’ Πλάζας, 68’ Ετσεβερί, 77’ πεν. Μπαλάντα)

Ενβιγκάδο - Ντ. Περέιρα 0-1 (51’ Ρόχας)

Ντ. Πάστο - Τζούνιορ 0-0

Σάντα Φε - Μιγιονάριος 1-2 (67’ πεν. Βελάσκες - 90’+1 πεν. Μαρκές, 90’+7 Βαλένσια)

Ντ. Τολίμα - Ατλ. Μπουκαραμάνγκα 0-0

Πατριότας - Ονσε Κάλντας 1-1 (6’ Αριέτα - 38’ Γκαρσία)

Ρεπό: Λα Εκιδάδ

  • Ντ. Τολίμα - Ατλ. Μπουκαραμάνγκα, Deportes Tolima vs. Atlético Bucaramanga
    Ντ. Τολίμα - Ατλ. Μπουκαραμάνγκα, Deportes Tolima vs. Atlético Bucaramanga
  • Σάντα Φε - Μιγιονάριος, Independiente Santa Fe vs. Millonarios
    Σάντα Φε - Μιγιονάριος, Independiente Santa Fe vs. Millonarios