Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, Universidad Católica

Μόνο η Κατόλικα το «2 στα 2»

Κύριες Ομάδες

Χιλή

Μοναδική ομάδα που διπλασίασε τις νίκες της, έπειτα από δύο αγωνιστικές στο Καμπεονάτο Νασιονάλ 2021 της Χιλής είναι η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα.

Η κάτοχος του τίτλου υποδέχτηκε στο «Σαν Κάρλος ντε Αποκίντο» την Παλεστίνο και επικράτησε με σκορ 2-1. Για την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα αυτή ήταν η 7η νίκη ως γηπεδούχος στις 9 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της απέναντι στους «άραβες». Εντός έδρας τρίποντα πανηγύρισαν και η Ουνιόν Λα Καλέρα με την Ντεπόρτες Λα Σερένα. Η πρώτη επιβλήθηκε της Ουνιόν Εσπανιόλα στο «Νίκολας Τσαουάν Ναζάρ» με γκολ του 29χρονου φορ Ραούλ Ριβέρο και έφτασε τους 4 βαθμούς στην κατάταξη. Στους 3 πόντους βρίσκεται από την πλευρά της η Ντεπόρτες Λα Σερένα, που «λύγισε» την αντίσταση της Κουρικό Ουνίδο με 2-0 στο «Λα Πορτάδα». Τα δύο γκολ των νικητών του αγώνα σημείωσε ο 27χρονος μέσος Σεμπαστιάν Λέιτον.

Εξάλλου, εκτός έδρας νίκες σημείωσαν η Κόλο Κόλο και η Εβερτον. Η πρώτη κέρδισε με 2-1 την Κομπρεσάλ και έχει 4 βαθμούς στην κατάταξη. Τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχε ο 21ος ετών διεθνής επιθετικός Ιβάν Μοράλες. Από την πλευρά της, η Εβερτον επιβλήθηκε με 2-1 της Ντεπόρτες Αντοφαγκάστα και έφτασε τους 4 πόντους στο βαθμολογικό πίνακα. Οι «αουριαζούλες» (Εβερτον) εξασφάλισαν το τρίποντο με γκολ του 23χρονου μέσου Σεμπαστιάν Περέιρα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης. Εν τω μεταξύ, στην πρεμιέρα (είχε ρεπό την 1η αγωνιστική) της στο φετινό πρωτάθλημα η Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 στην Ουατσιπάτο.

Συνοπτικά η 2η αγωνιστική

Αντοφαγκάστα - Εβερτον 1-2 (72’ Φιγκερόα - 48’ Μόγια, 90’+1 Περέιρα)

Ουνιόν Λα Καλέρα - Ουνιόν Εσπανιόλα 1-0 (60’ Ριβέρο)

Μελπίγια - Νιουμπλένσε 1-1 (17’ Βινταγκόσι - 74’ Πίντο)

Ουν. Ντε Τσίλε - Ουατσιπάτο 1-1 (63’ Ενρίκες - 14’ Πομπλέτε)

Κομπρεσάλ - Κόλο Κόλο 1-2 (74’ Ουρτάδο - 16’ και 42’ πεν. Μοράλες)

Λα Σερένα - Κουρικό Ουνίδο 2-0 (74’ και 77’ Λέιτον)

Ουν. Κατόλικα - Παλεστίνο 2-1 (28’ Τζαμπέντρι, 50’ Βαλένσια - 81’ πεν. Χιμένες)

Ο’Χίγκινς - Αουντάξ Ιταλιάνο 0-0

Ρεπό: Σ. Ουόντερερς

  • Ντεπόρτες Λα Σερένα, Deportes La Serena
    Ντεπόρτες Λα Σερένα, Deportes La Serena
  • Ουν. Ντε Τσίλε - Ουατσιπάτο, Universidad de Chile vs. Huachipato
    Ουν. Ντε Τσίλε - Ουατσιπάτο, Universidad de Chile vs. Huachipato