Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά

Επιστροφή με ντέρμπι Παουλίστα

Το Κόπα Αμέρικα αποτελεί παρελθόν. Το Μπραζιλεϊράο Α’ 2019 επανέρχεται στη δράση με το κλάσικο Σάο Πάολο - Παλμέιρας να ξεχωρίζει.

ΓΚΡΕΜΙΟ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

1126 ΧΛΜ.

Την Τετάρτη η Γκρέμιο παραχώρησε 1-1 στην Μπαΐα για το Κύπελλο Βραζιλίας. Προέρχεται από 5/6 «N/G». Η Βάσκο νίκησε και στα 4 φιλικά που έδωσε στη διάρκεια της διακοπής. Εχει σημειώσει ένα «διπλό» στα 15 (1-5-9) πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της στη Serie A.

X2


ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ - ΑΒΑΪ

2860 ΧΛΜ.

«Ελάφρυνε» το ρόστερ της η Φορταλέζα. Με Under έληξαν τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Με νέο προπονητή (Αλμπέρτο Βαλεντίμ) και 4 νέα πρόσωπα στην ομάδα επιστρέφει στη δράση η Αβαΐ. Αγνοεί το «διπλό» στη Serie A εδώ και 9 ματς (0-3-6).

1


ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ

Η Σάο Πάολο ενισχύθηκε με τον Ρανιέλ στην επίθεση, τομέα που είχε σοβαρό πρόβλημα. Προέρχεται από 7 ματς χωρίς νίκη (0-3-4). Την Τετάρτη η Παλμέιρας κέρδισε 1-0 την Ιντερνασιονάλ στο Κύπελλο. Στο Παουλίστα 2019 δεν ηττήθηκε (1-2-0) από την «τρικολόρ Παουλίστα» (Σάο Πάολο).

N/G


ΜΠΑΪΑ - ΣΑΝΤΟΣ

1474 ΧΛΜ.

Η Μπαΐα αντιμετώπισε την Γκρέμιο στο Κύπελλο την Τετάρτη και απέσπασε ισοπαλία με 1-1. Προέρχεται από 10 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες. Με θετικό πρόσημο έκλεισε το πρώτο «ετάπ» του πρωταθλήματος για τη Σάντος. Εχει σκοράρει σε 1/4 τελευταία εκτός έδρας ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

1DNB


ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΓΚΟΪΑΣ

939 ΧΛΜ.

Η Φλαμένγκο έφερε 1-1 με την Ατλέτικο Παραναένσε την Τετάρτη για το Κύπελλο στο επίσημο ντεμπούτο του Ζόρζε Ζεσούς. Προέρχεται, από 7 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες. Η Γκοϊάς αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της έληξαν με N/G.

1


ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

341 ΧΛΜ.

Την Πέμπτη η Κρουζέιρο υποδέχτηκε την Ατλέτικο Μινέιρο στο πλαίσιο της φάσης των «8» στο Κύπελλο. Αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και πρέπει να παραχωρήσει παίκτες. Η Μποταφόγκο δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, αλλά είναι αποτελεσματική. Τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της έληξαν με Under.

1


ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΑΛΑΓΚΟΑΝΟ

1930 ΧΛΜ.

Δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό και λύσεις στην επιθετική δυστοκία η Κορίνθιανς. Προέρχεται από 11 συνεχόμενα Under σε όλες τις διοργανώσεις. Η Αλαγκοάνο ανακοίνωσε τον Αργκελ Φουκς στη θέση του Μαρσέλο Κάμπο στην τεχνική ηγεσία. Εχει ρεκόρ 0-1-6 στα 7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.

1


ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

546 ΧΛΜ.

Την Τετάρτη η Ατλέτικο Παραναένσε έφερε 1-1 με τη Φλαμένγκο στο Κύπελλο. Στη Serie A έχει ρεκόρ 13-1-1 στις 15 τελευταίες εντός έδρας υποχρεώσεις της. Μεσοβδόμαδα η Ιντερνασιονάλ έχασε 1-0 από την Παλμέιρας στο Κύπελλο. Παραμένει χωρίς «διπλό» εδώ και 12 (0-6-6) ματς στο πρωτάθλημα.

G/G


ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ - ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ

1191 ΧΛΜ.

Για ακόμη μια χρονιά η Σαπεκοένσε παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Τα 6/8 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της ολοκληρώθηκαν με Under. Την Πέμπτη η Ατλέτικο Μινέιρο αντιμετώπισε την Κρουζέιρο στο Κύπελλο Βραζιλίας. Με Over ολοκληρώθηκαν τα 3/4 πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Under


ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΣΕΑΡΑ

2191 ΧΛΜ.

Στο πρώτο μισό της σεζόν η Φλουμινένσε «πλήρωσε» το μικρό ρόστερ της. Παραμένει χωρίς νίκη εδώ και 6 ματς (0-3-3). Η Σεαρά έχει την προσοχή της στις τελευταίες θέσεις, στοχεύοντας στην παραμονή. Με Over ολοκληρώθηκαν τα 4/7 τελευταία εκτός έδρας ματς της στη Serie A.

1