Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά

Δεσπόζει το «κλάσικο Μινέιρο»

Το παραδοσιακό ντέρμπι του Μπέλο Οριζόντε ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης στο Κύπελλο Βραζιλίας.

ΓΚΡΕΜΙΟ - ΜΠΑΪΑ

2305 ΧΛΜ.

Επέστρεψαν οι τραυματίες στην Γκρέμιο με πιο τρανταχτά παραδείγματα τους Κανεμάν (3/1) και Ματέους Ενρίκε (5 συμ.).  Εχει συνολικό ρεκόρ 5-0-1 με αντίπαλο την Μπαΐα στο Κύπελλο. Υπήρξαν αλλαγές στο ρόστερ της «Μπαέα» στη διάρκεια της διακοπής για το Κόπα Αμέρικα. Στο φετινό πρωτάθλημα επικράτησε 1-0 της Γκρέμιο στο Σαλβαδόρ. Η Γκρέμιο έδειξε να συνέρχεται το τελευταίο διάστημα, λιγότερο ανταγωνιστική εκτός έδρας η Μπαΐα. Ρεαλιστική επιλογή τα λίγα γκολ.

1


ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

679 ΧΛΜ.

*Σε συνθετικό χλοοτάπητα. Νοκ - άουτ για το ματς με τη Φλαμένγκο τέθηκαν οι κεντρικοί αμυντικοί Τιάγκο Ελένο (2 συμ.) και Λούκας Χάλτερ (4 συμ.) της Ατλέτικο Παραναένσε. Η τελευταία ηττήθηκε από τη Φλαμένγκο στους τελικούς του Κυπέλλου το 2013. Επιασε δουλειά στη «Φλα» ο Ζόρζε Ζεσούς. Για το φετινό πρωτάθλημα νίκησε 3-2 την Ατλέτικο Παραναένσε στο «Μαρακανά». Επιθετικά παίζουν εντός έδρας οι Ατλετικάνος, στα γκολ ποντάρουν και οι Καριόκας.

G/G


ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

852 ΧΛΜ.

Στη διάρκεια της διακοπής η Παλμέιρας έδωσε δύο φιλικά ματς, με την Γκουαρανί (ήττα με 2-1) και την Οπεράιο Παρανά (2-2). Για το Μπραζιλεϊράο Α' 2019 επικράτησε 1-0 της Ιντερνασιονάλ στο Σάο Πάολο. Η «κολοράντο» (Ιντερνασιονάλ) υπολογίζει εκ νέου στον ηγέτη της άμυνας Ροντρίγκο Μολέντο, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Με «N/G+Under» ολοκληρώθηκαν οι τρεις τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της στο Κύπελλο. Πιθανό να βρουν δίχτυα, μόνο οι Παουλίστας.

1


ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ

ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ

Η τελευταία νίκη της Κρουζέιρο είναι το 2-1 εις βάρος της Γκοϊάς για το πρωτάθλημα στις 5/5. Εκτοτε, έχει απολογισμό 0-4-6 σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν έχασε (1-2-0) από την Ατλέτικο Μινέιρο στο φετινό Πολιτειακό πρωτάθλημα. Συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της «γκάλο» (Ατλ. Μινέιρο) ο Ροντρίγκο Σαντάνα. Επικράτησε (2-0, 1-0) της «ραπόσα» (Κρουζέιρο) στους τελικούς του Κυπέλλου Βραζιλίας το 2014. Ντέρμπι με αρκετή σκοπιμότητα, αξίζει το ρίσκο με την ισοπαλία.

X