Στοιχηματικές εκτιμήσεις
Προγνωστικά

Αήττητη στο Μινάς Ζεράις

Η Φλουμινένσε έχει ρεκόρ 5-2-0 στην Πολιτεία Μινάς Ζεράις, έδρα της Κρουζέιρο, για το Κύπελλο Βραζιλίας!

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

361 ΧΛΜ.

Στο πρώτο παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι εφάρμοσαν καλύτερα το αγωνιστικό τους πλάνο και πήραν τη νίκη με γκολ του Ουΐλιαν Αριάο στο 79'. Στον απόηχο της ανακοίνωσης της συμφωνίας με τον Ζόρζε Ζεσούς η Φλαμένγκο επικράτησε 2-0 της Φορταλέζα. Σε επίπεδο Κυπέλλου Βραζιλίας προέρχεται από 7 συνεχόμενα εντός έδρας Under. Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο η Κορίνθιανς. Προέρχεται, από 4 συνεχόμενες νίκες, χωρίς μάλιστα να έχει παραβιαστεί η εστία της.

X2


ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

341 ΧΛΜ.

Στο 90'+4 απέφυγε την ήττα στο πρώτο παιχνίδι η Φλουμινένσε. Την Κυριακή η Κρουζέιρο έφερε 1-1, αλλά ήταν καλύτερη της Σάο Πάολο. Με Under ολοκληρώθηκαν τα 7/8 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της στο Κύπελλο. Η Φλουμινένσε ηττήθηκε με 3-0 από την Ατλέτικο Παραναένσε, έπειτα από κάκιστη εμφάνιση. Σε 7 επισκέψεις της από το 2000 στην Πολιτεία του Μινάς Ζεράις (έδρα της Κρουζέιρο) για το Κύπελλο παραμένει αήττητη (5-2-0)!

1


ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

2672 ΧΛΜ.

Παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές το πρώτο, την κορυφαία ευκαιρία την είχαν οι φιλοξενούμενοι στο Α' 45λεπτο. Την Κυριακή η Ατλέτικο Παραναένσε ήταν εντυπωσιακή στο 3-0 κόντρα στη Φλουμινένσε. Τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο Κύπελλο ολοκληρώθηκαν με Over. Το Σάββατο η Φορταλέζα ηττήθηκε με 2-0 από τη Φλαμένγκο, δείχνοντας σημάδια κόπωσης. Εχει κερδίσει μία φορά σε συνολικά 18 (1-7-10) επισκέψεις της στην Πολιτεία Παρανά (έδρα της Ατλέτικο).

1


ΣΑΝΤΟΣ - ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ

491 ΧΛΜ.

Στο Μπέλο Οριζόντε οι «σαντίστας» αγωνίστηκαν με πρώτο στόχο να αποφύγουν την ήττα και απέναντι στους δυναμικούς, αλλά «φλύαρους» ατλετικάνος το κατάφεραν. Την Κυριακή η Σάντος με δύο «πρόσωπα» νίκησε 1-0 τη Σεαρά. Εχει ρεκόρ 9-0-1 ως γηπεδούχος στο πλαίσιο του Κυπέλλου από το 2016. Η Ατλέτικο Μινέιρο ήταν καταιγιστική (4-0) απέναντι στην Αλαγκοάνο. Ως φιλοξενούμενη στην Πολιτεία του Σάο Πάολο (έδρα της Σάντος) για το Κύπελλο έχει ρεκόρ 1-3-7.

X